ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜ. NV 1

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Τύπου NV1

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ :Ο θώρακας της πόρτας και του σώματος του χρηματοκιβωτίου αποτελούνται από ένα εξωτερικό και ένα εσωτερικό έλασμα. Τα ελάσματα είναι κατηγορίας DIN 17100 RCT 37-2. Η μανδάλωση της πόρτας με το σώμα γίνεται περιμετρικά με έξι συμπαγείς χαλύβδινους πείρους κυλινδρικής ολισθήσεως διατομής Φ30 .

ΥΛΙΚΟ ΠΛΗΡΩΣΗΣ : Ειδικό πρόσμικτο σκυρόδεμα μη συρρικνούμενο τύπου EMACO S66, σε συνδυασμό με σμύριδα (κορούνδιο). Πρόκειται για υλικό συμπαγές μονολιθικής δομής ιδιαίτερα ανθεκτικό σε εργαλεία διάτρησης, αδιαπέραστο σε φλόγα οξυασετυλίνης και βολταϊκού τόξου. Το υλικό αυτό θα αποτελεί ένα ενιαίο σώμα με τα εσωτερικά και τα εξωτερικά ελάσματα έτσι ώστε να είναι αδύνατη η αφαίρεση μεμονωμένων κομματιών του θώρακα.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ :Εσωτερικά υπάρχει ένα κινητό ράφι και μία θυρίδα ύψους 20 cm η οποία ασφαλίζει με απλή κλειδαριά. Το βολάν χειρισμού των εμβόλων, η χειρολαβή έλξης και το επιστόμιο της κλειδαριάς είναι από ορείχαλκο επιχρωμιωμένο.

 

OPTIONAL:

Ηλεκτρονικός κλειδάριθμος πληκτρολογίου του Οίκου M-LOCKS MOD 2050 με οπτικοηχητικές ενδείξεις χρόνου αναμονής-επιστροφής, με παράθυρο ανοίγματος (OPENING WINDOW) με οπτικοηχητική ένδειξη πτώσης τάσεως μπαταριών (LOW BATTERY), με δυνατότητα χρήσης απο 1-9 χρήστες (USERS) και ένα προϊστάμενο (SUPERVISOR), με μέγιστη δυνατότητα χρόνου 1-99 min, πιστοποιημένος σύμφωνα με τα EUROPIAN NORMS EN 1300, απο τον VDS CLASS B. (RESISTANCE GRADE).

 

ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΤΥΠΟΣ NV I

 

Εξωτερικές διαστάσεις : Υψος 55εκ-Πλάτος 43εκ-Βάθος 46εκ.

Εσωτερικές διαστάσεις: Υψος 39εκ-Πλάτος 29εκ-Βάθος 30εκ.

Βάρος :250 κιλά περίπου.

Ωφέλιμος χώρος :34 LT

Aσφάλιση : Ασφαλίζει με ένα κλειδάριθμο ασφαλείας 1,000,000 κωδικών και κλειδαριά ασφαλείας ευρωπαϊκής προέλευσης του οίκου MAUER GMBH MOD PRESIDENT A 72111 .

 

.

your cart

product title solo price quantity product options total
total: 0,00 €