ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η εταιρία μας διαθέτη και την υπηρεσία της Τηλεφωνικής ειδοποίησης που είναι μια υπηρεσία που χρησιμοποιείται σε 6 πιθανές περιπτώσεις οι οποίες είναι οι εξής :

 

 

1. Λήψη σήματος παραβίασης με ακολουθούμενο αφοπλισμό: είναι όταν το κέντρο λήψεις σημάτων λάβει παραβίαση και αμέσως μετά λάβει το κέντρο λήψης σημάτων αφόπλιση του συναγερμού σε αυτήν την περίπτωση

Ειδοποιείται ο πελάτης τηλεφωνικά για επιβεβαίωση, καθώς και για τον έλεγχο της σωστής λειτουργίας του εγκατεστημένου συστήματος συναγερμού.

 

 

2. Υπέρβαση ώρας οπλισμού: είναι όταν κατά την πρώτη εγγραφή στις υπηρεσίες του κέντρου, ο συνδρομητής μας υποδεικνύει το ανώτατο ωράριο παραμονής των χρηστών στον χώρο. Σε περίπτωση που υπερβεί αυτό το ωράριο, ειδοποιείται τηλεφωνικά για επιβεβαίωση ότι βρίσκονται ακόμα στον χώρο, και υπενθυμίζεται ότι δεν έχει ενεργοποιηθεί το σύστημα συναγερμού.

 

3. Αφοπλισμός εκτός ωραρίου : κατά την πρώτη εγγραφή ο συνδρομητής μας ενημερώνει τις ώρες που θα αφοπλίζεται το σύστημα από τους χρήστες. Εάν αφοπλιστεί εκτός των επιτρεπόμενων ωραρίων, ειδοποιείται τηλεφωνικά για επιβεβαίωση και ενημέρωση.

 

4. Λήψη σήματος παραβίασης: είναι όταν ληφθεί σήμα παραβίασης κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας στο κέντρο και ειδοποιείται τηλεφωνικά ο πελάτης. Την νύχτα, εάν ο πελάτης είναι συνδρομητής της υπηρεσίας άμεσης επέμβασης, ειδοποιείται μόνο αφού ελεγχθεί ο χώρος από την εταιρία και διαπιστωθεί παραβίαση.

 

 

5. Αποτυχημένη επικοινωνία συστήματος συναγερμού με το κέντρο: όταν το σύστημα συναγερμού του πελάτη είναι σε συνεχή επικοινωνία με το κέντρο λήψης σημάτων και χαθεί αυτή η επικοινωνία ειδοποιείται αμέσως ο συνδρομητής για την τυχόν ύπαρξη προβλήματος της τηλεφωνικής του γραμμής, του ίντερνετ, ή του GSM, και το τεχνικό τμήμα μας επισκέπτεται τον πελάτη για αναγνώριση η επιδιόρθωση της ζημίας

 

 

6. Μέσω εικονολήπτη : Οτιδήποτε αξιοσημείωτο ή ασυνήθιστο παρατηρηθεί στο οπτικό πεδίο του εικονολήπτη και πάντα σύμφωνα με τις εντολές του συνδρομητή επεμβαίνει το τμήμα άμεσης επέμβασης και ενημερώνεται τηλεφωνικά και ο πελάτης

 

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΟΛΟ ΤΟ 24-ΩΡΟ 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.

.

your cart

product title solo price quantity product options total
total: 0,00 €