ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜ NV MINI JUMBO

ΓΕΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ NV MINI JUMBO

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: Ο θώρακας της πόρτας και του σώματος του χρηματοκιβωτίου αποτελούνται από ένα εξωτερικό και ένα εσωτερικό έλασμα. Το έλασμα είναι κατηγορίας DIN 17100 RCT 37-2.Η πόρτα των χρηματοκιβωτίων ασφαλίζει περιμετρικά με δώδεκα (12) συμπαγείς πείρους κυλινδρικής ολισθήσεως.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ: Εσωτερικά υπάρχουν κινητά ράφια και μία θυρίδα ύψους 20 cm η οποία ασφαλίζει με απλή κλειδαριά. Το βολάν χειρισμού των εμβόλων, η χειρολαβή έλξης και το επιστόμιο της κλειδαριάς είναι από ορείχαλκο επιχρωμιωμένο.

ΥΛΙΚΟ ΠΛΗΡΩΣΗΣ: Ειδικό πρόσμικτο σκυρόδεμα μη συρρικνούμενο τύπου EMACO S66 σε συνδυασμό με σμύριδα (κορούνδιο). Πρόκειται για υλικό συμπαγές μονολιθικής δομής ιδιαίτερα ανθεκτικό σε εργαλεία διάτρησης, αδιαπέραστο σε φλόγα οξιασετυλίνης και βολταϊκού τόξου. Το υλικό αυτό θα αποτελεί ένα ενιαίο σώμα με τα εσωτερικά και τα εξωτερικά ελάσματα έτσι ώστε να είναι αδύνατη η αφαίρεση μεμονωμένων κομματιών του θώρακα.

OPTIONAL:

Ηλεκτρονικός κλειδάριθμος πληκτρολογίου του Οίκου M-LOCKS MOD 2050 με οπτικοηχητικές ενδείξεις χρόνου αναμονής-επιστροφής, με παράθυρο ανοίγματος (OPENING WINDOW) με οπτικοηχητική ένδειξη πτώσης τάσεως μπαταριών (LOW BATTERY), με δυνατότητα χρήσης απο 1-9 χρήστες (USERS) και ένα προϊστάμενο (SUPERVISOR), με μέγιστη δυνατότητα χρόνου 1-99 min, πιστοποιημένος σύμφωνα με τα EUROPIAN NORMS EN 1300, απο τον VDS CLASS B. (RESISTANCE GRADE).

 

ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΤΥΠΟΣ NV MINI JUMBO

 

Εξωτερικές διαστάσεις : Υψος 130εκ-Πλάτος 60εκ-Βάθος 55εκ.

Εσωτερικές διαστάσεις : Υψος 108εκ-Πλάτος 42εκ-Βάθος 31εκ.

Βάρος : 650 κιλά περίπου.

Ωφέλιμος χώρος : 141 LT

Ασφάλιση : Ασφαλίζει με ένα κλειδάριθμο ασφαλείας 1,000,000 κωδικών και μία κλειδαριά ασφαλείας ευρωπαϊκής προέλευσης του οίκου MAUER GMBH MOD PRESIDENT A 71111.

 

.

your cart

product title solo price quantity product options total
total: 0,00 €
http://security3ps.gr/online/wp-content/uploads/2021/11/security3ps-gr-e-bannerespaETPA728X90.jpg" width="728" height="90" title="" alt="" />